Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με συναυλία του Μανώλη Λιδάκη τιμάται φέτος η απελευθέρωση της Βέροιας

Με μια μεγάλη συναυλία στο Χώρο Τεχνών, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, τιμά, όπως κάθε χρόνο, την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης, ο δήμος Βέροιας σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ. Φέτος, στην σκηνή του Χώρου Τεχνών, το βράδυ της Δευτέρας 15/10 θα ανέβει ένας από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές
του ελληνικού τραγουδιού, ο Μανώλης Λιδάκης. Μαζί του η εξαίρετη νέα τραγουδίστρια Νίκη Ντουσιοπούλου. 
Στη συναυλία, θα ακουστούν τραγούδια που έχουν κατακτήσει τον χώρο τους στις καρδιές μας και ρεφρέν που σημάδεψαν τις ζωές μας βγαίνουν αγκαλιασμένα επι σκηνής σε ένα πρόγραμμα γεμάτο μελωδίες και στίχους, από κλασικές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού.

Μεγάλες επιτυχίες του Μανώλη Λιδάκη από τους 6 πλατινένιους και 6 χρυσούς δίσκους του συνθέτουν τον κορμό του προγράμματος, «Άστρα μη με μαλώνετε», «Για να σε συναντήσω», «Γλάρος», «Και καρτερώ» «Δεν είσαι πουθενά», «Χαλκίδα», «Τα Μέγαρα», «Ούτε που σε ρώτησα», «Αρετούσα» «Το κλειδί», «Εγώ με την αγάπη μάλωσα», «Πάλι πάλι» και συνομιλούν με τραγούδια του Εθνικού μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και των νεώτερων επιγόνων του Άκη Πάνου, Σωκράτη Μάλαμα, Βάσω Αλλαγιάνη, Μανώλη Ρασούλη, Ορφέα Περίδη κλπ.


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, με ειδικό δελτίο (θα διατίθεται από την Τετάρτη.  

Πληροφορίες 2331078120 & 2331078100, Νανά Καραγιαννίδου, Χώρος Τεχνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ