Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (8/10 - 14/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ένα νέο φεγγάρι έρχεται για να μας ωθήσει να κάνουμε σημαντικά νέα ξεκινήματα στη ζωή μας. Στις 9 Οκτωβρίου 2018 στις 4:56πμ πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου αυτή την φορά από το ζώδιο του Ζυγού συγκεκριμένα από την 15ο 48΄. Η Νέα Σελήνη από

το Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον μας σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Σε αυτούς τους τομείς θα θελήσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα να κάνουμε νέες ενάρξεις, αλλά και να βρούμε τις ισορροπίες μας. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι πάντα και τόσο εύκολη, αφού σε αυτό το φεγγάρι συμμετέχει δυσαρμονικά ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω (σχηματίζει τετράγωνο με τα Φώτα). Από την άλλη πλευρά βλέπουμε την θετική συμμετοχή του Άρη από τον Υδροχόο, οποίος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και τη Σελήνη. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, ιδιαίτερα ως τις 24/10, θα δούμε σημαντικές ανακατατάξεις στον τομέα των σχέσεων. Δεν θα λείψουν οι ίντριγκες , τα παρασκήνια, οι αποκαλύψεις και οι εντάσεις στις σχέσεις που θα φέρουν ωστόσο την ώθηση να κάνουμε αλλαγές και να διώξουμε από τη ζωή μας ανθρώπους που μας επιβαρύνουν οι σχέσεις που μπορεί να χαρακτηριστούν «τοξικές»!
♈ Κριός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Κριέ αρχίζεις και ηρεμείς λίγο από τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Την Τρίτη που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φρόντισε να απομακρύνεις από κοντά σου καταστάσεις που σου βάζουν σε προβληματισμούς. Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα είναι αρκετά ευνοϊκό. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους και με τις καλές επιρροές των πλανητών θα δεις ότι όλα θα είναι πολύ καλά. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις για να βρεις ταίρι. Μπορείς με αρκετή διαλλακτικότητα και με την λογική που έχεις να κρίνεις και να κάνεις την σωστή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στην δουλειά σου για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και αυτό που βάζεις στο μυαλό σου το πετυχαίνεις. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό.

♉ Ταύρος

Γενικά

Είσαι με μια περίοδο αγαπητέ Ταύρε που είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις. Από την Τετάρτη που θα μπει ο Ερμής στον Σκορπιό θα γίνει πολύ καλύτερη η επικοινωνία σου και θα φέρει ευκαιρίες που δεν τις περίμενες. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πορεία της σχέσης σου βλέπεις ότι δεν είναι καλή. Εξυπνάδα έχεις μπορείς να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει για να μπορέσεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Μην απογοητεύεσαι επειδή είσαι σε μια περίοδο που έχεις μοναξιά. Σε περιμένει μια νέα γνωριμία και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα με τις καλές επιρροές του Ερμή μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν πρέπει να τις εκμεταλλευτείς γιατί είναι πολύ καλές. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση γιατί δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις και το τρέξιμο θα βγάλουν και τις ευαισθησίες σου στην επιφάνεια αγαπητέ Δίδυμε. Θα βλέπεις πολλές καταστάσεις με αρνητικό μάτι αλλά θα έχεις και πολύ δυναμικότητα. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, να δεις τα πράγματα αισιόδοξα και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις κάποια ερωτηματικά για το πως αντιμετωπίζει το ταίρι σου κάποιες καταστάσεις και η συμπεριφορά του δεν σου αρέσει. Μην κρατάς τίποτα μέσα σου. Μίλα μαζί του και σε βεβαιώνω ότι μετά την συζήτηση θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Κι αν πάλι μιλάς ακόμη με τη μοναξιά σου είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα γιατί σε περιμένει το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις αρκεί να μην αγχώνεσαι και προπάντων μην τα πιάνεις όλα μαζί. Μίλησε με τους συνεργάτες σου για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις τάσεις φυγής αγαπητέ Καρκίνε. Έχεις κουραστεί αρκετά από την καθημερινότητα και θέλεις να κάνεις αλλαγές για να νιώσεις καλύτερα. Φρόντισε να μην κάνεις υπερβολές να κάνεις σωστό προγραμματισμό και θα δεις ότι στο τέλος όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που μπορεί να στεναχωρούν το ταίρι σου. Πάντα ξέρεις και χειρίζεσαι τα πράγματα απόφυγε λοιπόν τώρα να δημιουργήσεις κάποιο πρόβλημα. Άντε και η μοναξιά σου τώρα θα περάσει. Έρχεται καινούργια γνωριμία που θα σε χαροποιήσει αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την Τρίτη που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα μπορείς αυτή την εβδομάδα να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να το καταλάβεις.

♌ Λέων

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα θα έχεις πολύ μεγάλη δυναμικότητα και καλή επικοινωνία (γιατί ο Ερμής την Τετάρτη μπαίνει στον Σκορπιό) αλλά και πολλές ευκαιρίες. Θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και με περισσότερη σοβαρότητα. Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε αυτή την εβδομάδα να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν κάνεις κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν στην σχέση σου. Τον ρόλο αυτό τον ξέρεις πολύ καλά μην αφήσεις τα πράγματα να χαλαρώσουν. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποια σχέση η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις γιατί έχεις ήδη αρκετές. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα εδώ και καιρό. Συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.
♍ Παρθένος

Γενικά

Φρόντισε αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Παρθένε να δεις πολλές καταστάσεις με πολύ σοβαρότητα και μην κρίνεις κάποια πράγματα με την συναισθηματικότητα που έχεις. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητα σου. Φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα για να σου δώσουν τις λύσεις που θέλεις και να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αλλά πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δείξεις τα αισθήματα που έχεις στο ταίρι σου. Με την στάση που έχεις αυτή την στιγμή και σε ερωτηματικά το βάζεις αλλά και δεν θα έχεις και καλή πορεία στην σχέση σου. Άλλαξε τακτική για να αλλάξουν και τα πράγματα προς το καλύτερο. Το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ ευνοϊκό για να βρεις ταίρι. Κάνε τις κινήσεις που πρέπει και σου εγγυώμαι πως σε περιμένουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετό φόρτο δουλειάς αναμένεται αυτή την εβδομάδα. Οι ευθύνες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα και προπάντων απόφυγε να σε ρίξει ψυχικά η στασιμότητα που μπορεί να έχεις σε μερικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα θέλεις. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ζυγέ θα έχεις αρκετό άγχος για τις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και θα θέλεις να τελειώνεις πάρα πολλές εκκρεμότητες που σε νευριάζουν. Την Τρίτη που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα τα καταφέρεις όλα πάρα πολύ καλά αρκεί να μην τα κάνεις όλα μαζί και να μην αγχωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά γιατί θα δεις μερικά πράγματα με αρνητικό μάτι. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου. Κάποια γεγονότα σε έχουν κάνει και δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι. Πρέπει να κινηθείς άμεσα που η περίοδος είναι ευνοϊκή για να κάνεις την σωστή γνωριμία που ζήταγες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές αυτή την περίοδο στην δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Καινούργια ξεκινήματα και προτάσεις που θα σου κάνουν μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις μερικές φορές σε βγάζουν έξω από το πρόγραμμα που έχεις κάνει.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η διάθεση σου που δεν θα είναι καλή αγαπητέ Σκορπιέ αλλάζει, ειδικότερα από την Τετάρτη που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιο σου κάποια γεγονότα θα σου φέρουν αρκετές χαρές με άτομα δικά σου αλλά και κάποια μικρά καλά γεγονότα. Μπορείς και τα καταφέρνεις όλα πολύ καλά. Φρόντισε να ελιχθείς με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός θα είναι στα ύψη τους αυτή την περίοδο. Μην καταναλώνεσαι σε άλλες καταστάσεις και δεν έχεις χρόνο να αφιερωθείς στο ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου φρόντισε πως θα μιλήσεις στους συνεργάτες σου και να προσέχεις τις κινήσεις σου. Ο Ερμής στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει αρκετά. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα όπως και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

♐ Τοξότης

Γενικά

Μην ξεχνάς ότι οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους αγαπητέ Τοξότη και η επικοινωνία σου είναι σε πολύ καλό σημείο με τον περίγυρό σου. Μην δώσεις αναβολές αυτή την περίοδο σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα γιατί σε προειδοποιώ ότι στο μέλλον σε περιμένουν ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου γιατί θα το βάλεις σε ερωτηματικά. Φρόντισε το Σαββατοκύριακο να περάσετε μαζί και να χαλαρώσετε. Έχεις αποφασίσει να διώξεις την μοναξιά από πάνω σου. Οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν να βρεις το καλύτερο ταίρι για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Την Τρίτη που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό αγαπητέ Αιγόκερε θα έχεις πολύ δυναμικότητα. Φρόντισε να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα και σε προβληματίζουν. Όλα τα έχεις στρώσει πολύ καλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την εξέλιξη των γεγονότων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου. Απόφυγε στο τέλος της εβδομάδας να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να έχεις στην σχέση σου. Φροντίστε να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου. Κι αν πάλι είσαι σε φάση που ψάχνεσαι για να βρεις ταίρι μην κάθεσαι γιατί μπαίνεις σε περίοδο πολύ ευνοϊκή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι στόχοι που έχεις για την δουλειά σου βλέπεις ότι σιγά – σιγά αρχίζουν και υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές αυτή την εβδομάδα για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Αυτή την εβδομάδα να προσέχεις με έξοδα απρόοπτα που θα έρθουν.
♒ Υδροχόος

Γενικά

Ο Ερμής που από την Τετάρτη θα μπει στον Σκορπιό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές. Έχεις πολύ άγχος για κάποια θέματα που ακόμη είναι σε στασιμότητα αλλά από εδώ και πέρα θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στην σχέση σου που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε να είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και να έχεις άσχημη κριτική σε σχέση με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων. Πάντως τα πράγματα πάνε καλύτερα αν δεν έχεις μόνιμο ταίρι γιατί οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Με τον Ερμή να σε ευνοεί μπορείς να κάνεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να πιέσεις καταστάσεις στον χώρο της δουλειάς σου που μπορεί να τελειώσουν. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και πολλά έξοδα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ιχθύ χρειάζεται αρκετή υπομονή και ψυχραιμία. Μπαίνεις σε μια περίοδο που οι υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές και θα πρέπει να τα κάνεις όλα μαζί. Με τον Ερμή από την Τετάρτη που θα μπει στον Σκορπιό και σε ευνοεί βάλε προγραμματισμό και μην αγχώνεσαι και θα δεις ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου και θα κάνεις κινήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Κάποιες συζητήσεις που ήθελες να κάνεις για θέματα που έχουν περάσει είναι καλύτερα να τις αφήσεις. Πέρασε καλά και χαλάρωσε με το ταίρι σου γιατί το έχεις πολύ ανάγκη. Εσύ που ακόμη μιλάς το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να πετύχεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται και αρχίζεις και νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ