Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με συγκίνηση αποχώρησε από την Πρωτοβάθμια η Ισαΐα Λαζαρίδου

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και μετά από μεγάλη και διαχρονική προσφορά, η Ισαΐα Λαζαρίδου αποχώρησε από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση της Ημαθίας. Η Προϊσταμένη του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων επιλέχθηκε ως Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου. Όπως είναι λογικό, τα συναισθήματα όλων των
συναδέλφων της ήταν ανάμεικτα και την αποχαιρέτισαν με χαρά για τη μεγάλη της επιτυχία, αλλά και λύπη γιατί «χάθηκε» από τη Διεύθυνση, ένα στέλεχος που διακρίθηκε ιδιαίτερα για την εργατικότητα, την υπευθυνότητα, τη συνέπεια και την ευγένειά της.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Διονύσης Διαμαντόπουλος το κενό που αφήνει πίσω της είναι δυσαναπλήρωτο. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να της ευχηθεί από καρδιάς καλή επιτυχία στη νέα της θέση, προς όφελος της Εκπαίδευσης και ειδικά των νηπιαγωγών, την επιστημονική υποστήριξη των οποίων αναλαμβάνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ