Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από τον Μητροπολίτη ο Αγιασμός στο καινούριο Μουσικό Σχολείο Βέροιας

Από τις νέες εγκαταστάσεις, αυτές στον χώρο του πρώην Τμήματος Μηχανικών, Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. στην Αγία Βαρβάρα, που αποτελούν πλέον τη νέα του στέγη, θα χτυπήσει την Τρίτη 11/9 το πρώτο κουδούνι για το Μουσικό Σχολείο Βέροιας,
ικανοποιώντας έτσι ένα αίτημα πολλών ετών. Τον Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά θα τελέσει στις 10 το πρωί ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.
Έπειτα από μια «μάχη» διεκδίκησης του χώρου με την Αρχαιολογία, οι εργασίες μετεγκατάστασης ξεκίνησαν το Φθινόπωρο του 2017, με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, ενώ μέσα στο καλοκαίρι ολοκληρώθηκε η μεταστέγαση. Οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς, με την τοποθέτηση στις αίθουσες του βασικού εξοπλισμού, έτσι ώστε από την Τετάρτη οι μαθητές να καθίσουν στα θρανία, έτοιμοι για νέες μουσικές δημιουργίες και επιτυχίες.

1 σχόλιο:

  1. Καὶ ἐκεῖ χώθηκε ἡ Ἀρχαιολογία; Τέλος πάντων, ἀρκεῖ ποὺ θὰ λειτουργήσῃ ἐκεῖ τὸ Μουσικὸ Σχολεῖο. Καλὴ χρονιά._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ