Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι «κυνηγημένοι» και οι εργαζόμενοι της Ημαθίας

Στοιχεία για την ανεργία και τις συνθήκες στην αγορά εργασίας έδωσαν στη δημοσιότητα μέσω του ΑΠΕ οι πρόεδροι των εργατικών κέντρων της Μακεδονίας εν όψει της παρουσίασης μελέτης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλο
ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Βέροιας Δημήτρη Ταχματζίδη. Ο κ Ταχματζίδης αποκάλυψε ότι εργοδότες της περιοχής μας έφτιαξαν έναν κλειστό λογαριασμό σε social media με τίτλο «Κυνηγημένοι» όπου αναφέρουν ονόματα εργαζομένων που τους έχουν κάνει καταγγελία προκειμένου να προειδοποιήσουν τους υπόλοιπους για να μην τους προσλάβουν!
«Αναλογιστείτε» προσέθεσε, «ότι για τους περίπου 17.000 που αποτελούν το εργατικό δυναμικό του νομού Ημαθίας, αντιστοιχούν μόλις δύο επιθεωρητές εργασίας οι οποίοι φυσικά δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις ανάγκες».

Οι δηλώσεις προκάλεσαν μεγάλο ενδιαφέρον και κάνουν ήδη το γύρο της Ελλάδας καθώς πολλά μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν με το θέμα.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Βέροιας η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ