Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια ο Γενικός Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ

Στη Βέροια βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5/9 ο Γενικός Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ Σταύρος Κουτσιουμπέλης, όπου και πραγματοποίησε σύσκεψη με πρωτοβάθμια σωματεία (ΕΛΜΕ, Εκπαιδευτικοί Α/θμιας Εκπαίδευσης, Εργαζόμενοι ΙΚΑ, Μόνιμοι Υπάλληλοι Στρατού) και το
Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ αλλά και στους εκπρόσωπους των σωματείων σημείωσε με έμφαση ότι «είμαστε πολύ επιφυλακτικοί με τις κυβερνητικές εξαγγελίες», καθώς και ότι «δε έχουμε κανένα τέλος στην επιτροπεία». Στάθηκε στα προβλήματα των εργαζόμενων στο Δημόσιο σημειώνοντας τη δραματική του συρρίκνωση (από 900.000 σε 500.000), τις επιπτώσεις που έχει αυτό σε κοινωνικούς τομείς (π.χ Υγεία, Παιδεία) καθώς και στη γιγάντωση των ελαστικών σχέσεων εργασίας τονίζοντας ότι έχουμε «μία νέα γενιά συμβασιούχων».

Επίσης, έκανε αναφορά για την ιδιωτικοποίηση τομέων του δημοσίου, καθώς και σε ζητήματα μισθολογικά, ασφαλιστικού- συνταξιοδοτικού. Τέλος, αναφέρθηκε σε βασικούς στόχους της ΑΔΕΔΥ, χωρίς να παραλείψει όμως να αναφερθεί και στην άσχημη κατάσταση του συνδικαλιστικού κινήματος που προήλθε από την διάψευση των ελπίδων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ο κόσμος εγκατέλειψε τα όπλα».


alli-apopsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ