Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο στόχαστρο της Βέροιας ο Μαραγκός

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο μεταγραφικός σχεδιασμός στη Βέροια. Οι άνθρωποι της «Βασίλισσας του Βορρά» φέρονται αποφασισμένοι για την ενδυνάμωση του ρόστερ και για τον λόγο αυτό δουλεύουν καθημερινά προς αυτήν την κατεύθυνση. Μετά τον Αλέξανδρο Βεργώνη (δείτε εδώ) και τον Σωτήρη
Μπαλάφα (δείτε εδώ), ένα ακόμα δυνατό ποδοσφαιρικό όνομα, με παραστάσεις από την Super League, παίζει δυνατά για να φορέσει την φανέλα των «κυανέρυθρων».

Ο λόγος για τον πρώην αμυντικό του Άρη Στέλιο Μαραγκό, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Κέρκυρα και Βέροια. Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του veriotis.gr, ο έμπειρος στόπερ χθες το πρωί βρέθηκε στην Εληά, όπου και είχε συναντήσεις με ανθρώπους της διοίκησης. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό η αγάπη του Βεροιώτη ποδοσφαιριστή για την ομάδα της πόλης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ