Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώην παικταρά του ΠΑΟΚ θέλει η Βέροια

Ραγδαίες είναι οι ποδοσφαιρικές εξελίξεις στην ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά». Τι και αν υπάρχουν κάποια προβλήματα με την αγορά του Α.Φ.Μ. ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται κανονικά. Μετά τον Αλέξανδρο Βεργώνη, ένα ακόμη μεγάλο όνομα παίζει δυνατά για να φορέσει την
φανέλα των «κυανέρυθρων». Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, τον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ έχει περάσει και από τη Βέροια με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο λόγος φυσικά για τον Σωτήρη Μπαλάφα, τον οποίο οι φήμες που κυκλοφορούν στα ποδοσφαιρικά στέκια της Ημαθίας αναφέρουν πως το επόμενο χρονικό διάστημα ενδέχεται να δεχθεί πρόταση συνεργασίας. 
Τα σενάρια αυτά φούντωσαν ακόμη περισσότερο σήμερα το πρωί, όταν ο έμπειρος μέσος εθεάθη στην Εληά, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω συνομιλούσαν ηγετικά στελέχη της διοίκησης. Να υπενθυμίσουμε πως τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Μπαλάφα ήταν η Κέρκυρα. Λέτε να γίνει το μεταγραφικό «μπαμ» της Γ' Εθνικής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ