Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αμόκ για μια θέση στο Nomads - Πάνω από 20 Βεροιώτες έκαναν αίτηση!

Τι και αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, το ενδιαφέρον του κόσμου για το επόμενο παιχνίδι του Nomads είναι πολύ μεγάλο. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως υπάρχει «αμόκ» για μια θέση στις ομάδες που θα δημιουργηθούν. Το reality του ΑΝΤ1 την περσινή σεζόν σημείωσε μεγάλα νούμερα
τηλεθέασης, με αποτέλεσμα η διοίκηση του καναλιού να αποφασίσει να το επαναλάβει. Οι αιτήσεις συμμετοχής για μια θέση του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι που θα πραγματοποιηθεί στην Μαγαδασκάρη έχουν ήδη ξεπεράσει τις 3.000, ενώ για τους «Διάσημους» υπάρχει συνωστισμός πολλών εγχώριων celebrities, γεγονός που θα ρίξει αρκετά τα κασέ σε σχέση με αυτά που εισέπραξαν οι Έλληνες επώνυμοι για τη συμμετοχή τους στον προηγούμενο κύκλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, πάνω από 20 Βεροιώτες έχουν κάνει ήδη αίτηση για να συμπεριληφθούν στην αποστολή του ΑΝΤ1, με τις πιθανότητες συμμετοχής τους όμως να είναι πολύ μικρές. Να υπενθυμίσουμε πως την προηγούμενη χρονιά είχε συμμετάσχει η Βεροιώτισσα Εύη Ιωαννίδου, η οποία ωστόσο δεν κατάφερε να μείνει για πολύ καιρό στο τηλεπαιχνίδι, καθώς ήταν η πρώτη που αποχώρησε. Η επιστροφή του ριάλιτι θα γίνει το φθινόπωρο του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ