Quantcast

http://picasion.com/

Ποιες παραλίες; Υποβρύχιες καταστροφές στη νύχτα της Βέροιας

Μια εικόνα ισούται χίλιες λέξεις που λέει και ο φιλόσοφος λαός μας και η παροιμία αυτή ταιριάζει γάντι στην διπλανή φωτογραφία. Απεικονίζεται η εκρηκτική Έλενα Μπάση, κατά την διάρκεια της εμφάνισής της στο «Voice City». Όπως βλέπετε το κέφι και η διασκέδαση απογειώθηκαν
στα ύψη, ενώ οι θαμώνες του μαγαζιού την «έλουσαν» με δεκάδες πανέρια από λουλούδια. Η ξανθιά καλλονή ντυμένη με μια σούπερ σέξι άσπρη φούστα και ένα αποκαλυπτικό top, μαγνήτισε τα βλέμματα και ξεσήκωσε το κοινό με την λαϊκή φωνή της.

Ειδικά την στιγμή που ερμήνευσε παλιές μεγάλες επιτυχίες του Ελληνικού τραγουδιού, έγινε κυριολεκτικά χαμός, με τον κόσμο να την επιβραβεύει με το ζεστό του χειροκρότημα. H Έλενα Μπάση διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας της και έχει αγαπηθεί πολύ από τους Βεροιώτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ