Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαϊμού πωλητές door to door χτύπησαν στη Βέροια

Ανακοίνωση από τα «Hondos Center» Βέροιας
Θύματα επιτηδείων έχουν πέσει τις τελευταίες ημέρες αρκετοί συμπολίτες μας. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, μαϊμού πωλητές, με αμφιβόλου προέλευσης προϊόντα στις τσάντες τους, χτυπάνε τις πόρτες των σπιτιών και παρουσιάζουν
διάφορα καλλυντικά, αρώματα και διάφορα άλλα υλικά, ισχυριζόμενοι πως είναι από επώνυμες μάρκες και οι ίδιοι αντιπρόσωποι μεγάλων καταστημάτων. Τα περιστατικά έχουν περιέλθει εις γνώσιν της Αστυνομίας, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των επιτηδείων.  
Μάλιστα, η γνωστή εταιρεία «Hondos Center» με κατάστημα στη Βέροια, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικό και να αποφύγει τα αμφιβόλου προέλευσης προϊόντα. Διαβάστε αναλυτικά: «Τα Hondos Center ουδέποτε είχαν πωλητές door to door, εκτός των καταστημάτων! Παρακαλούμε αποφύγετε το, διότι είναι παγίδα, με αμφιβόλου προέλευσης προϊόντα! Αν έχετε πληροφορίες θα σας παρακαλούσαμε να απευθυνθείτε στο κατάστημα. Οι αρμόδιες αρχές και η ασφάλεια είναι σε αναζήτηση του ύποπτου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ