Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Κολέτσα προκαλεί την πιο ωραία αποχαύνωση

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν υποστηρίξει πως αποτελεί την πιο σέξι κοπέλα που βγήκε από ελληνικό ριάλιτι. Εμείς δεν θα μπούμε στη διαδικασία να διαφωνήσουμε με τους πολλούς. Πολύ σωστά το έθεσαν. Ειδικά όσον αφορά τη δεκαετία των 00’s, η Χριστίνα Κολέτσα είναι με διαφορά η κοπέλα που διαθέτει μια
φυσική ομορφιά, ένα sex appeal και έχει και ένα χαμόγελο που λέει πολλά. Πράγματα που θέλει να προσέξεις για να τα δεις. Όπως ότι η Χριστίνα είναι μια κοπέλα με μεστή ευφυΐα. Από εκείνες που δεν καίγονται να τραβάνε συνέχεια την προσοχή με λεγόμενα και πεπραγμένα. Θέλει να το κάνει μόνο όταν νιώθει ότι αυτό που θα πει και θα δείξει έχει μια ουσία μέσα του και δεν είναι χιλιοειπωμένο.

Σίγουρα διαβάζοντας το θα σκέφτεσαι «Τι χαζομάρες διαβάζουμε; Σιγά την Κολέτσα». Κι αυτή είναι μια αντίληψη που δυστυχώς την έχουμε όλοι μας απέναντι σε κοπέλες που δεν μπήκαν στον κόπο να δείξουν κάτι διαφορετικό. Όχι γιατί δεν το μπορούν. Αλλά γιατί κρατάνε τον πραγματικό τους εαυτό για εκείνους που επιλέγουν. Για τους δικούς τους ανθρώπους. Η Χριστίνα Κολέτσα είναι ένα κορίτσι που σωστά δεν δίνει δεκάρα για το τι θα νομίσει ο καθένας για εκείνη. Ακόμα κι αν αυτός ο καθένας λέει καλά λόγια για εκείνη, όπως εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ