Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξαναχτύπησε μέσω facebook ο Καρανίκας

Μέσω Facebook χτύπησε για μια ακόμα φορά ο Ημαθιώτης σύμβουλος στρατηγικής του Αλέξη Τσίπρα, με μία ανάρτηση που δύσκολα γίνεται κατανοητό το περιεχόμενο της και που παραπέμπει σε ένα άρθρο του Θανάση Καρτερού στο Left.gr. με τίτλο «Φέρτε Μου το κεφάλι του Τσίπρα!» και αναφέρεται στον
επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη και το ΒΗΜΑ. Σε αυτήν ξεκινά λέγοντας πως: «Όταν η αντιπολίτευση γίνεται από υπόδικο για πρεζεμπορία και φοροφυγάδες τότε ξέρεις ότι η ΝΔ είναι η Δεξιά της εποχής που έδινε τα ρέστα της στους εχθρούς δημιουργώντας τμήματα ταγματασφαλιτών. Πραγματικά η αντιπολίτευση πέρασε στην μαφία».

Συνεχίζει: «Μας χρεοκόπησαν, μας έκλεψαν, μας ζητάνε και τα ρέστα τρομοκρατώντας την δημοκρατία, την πολιτεία, την κυβέρνηση . Η ελληνική αστική τάξη δεν αντιδράει προφανώς γιατί είναι υπό την αιγίδα της μαφίας και της πρέζας ρουφώντας κόκα .... δυστυχώς». Για να καταλήξει πως: «ΝΔ - αλητεία και στο τιμόνι η μαφία» παραπέμποντας με link σε δημοσίευμα του left.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ