Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βολές Πατσίκα σε Βοργιαζίδη και ΣΥΡΙΖΑ

Ανεβαίνει κατακόρυφα το πολιτικό θερμόμετρο και η αντιπαράθεση στο Δήμο Βέροιας. Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ζήσης Πατσίκας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ασκεί σφοδρή κριτική τόσο στον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, όσο και στο κόμμα του
ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πατσίκας διερωτάται τελικά σε πόσες «γραμμές» μπορεί να κινείται μια Δημοτική Αρχή οριακής πλειοψηφίας; Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:  
«Προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Βοργιαζίδης δήλωσε ότι ο Τσαπαρόπουλος δεν εννοούσε τον δικό μας Μητροπολίτη (άρα ούτε τον δικό μας δήμαρχο) στην επίμαχη τοποθέτησή του περί χρηματισμού "δημάρχων και δεσποτάδων" με φόντο τα συλλαλητήρια. Για αυτό και ο δήμαρχος, λέει, δεν ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει ως θιγόμενος. Βέβαια όλοι οι υπόλοιποι στην αίθουσα κατάλαβαν καλά. Φυσικά, και ο Μητροπολίτης κατάλαβε ότι τα βέλη Τσαπαρόπουλου, κατευθύνονταν προς αυτόν. Η σημερινή ανταπάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό επιβεβαιώνει.
Τελικά σε πόσες «γραμμές» μπορεί να κινείται μια δημοτική αρχή οριακής πλειοψηφίας; Θα μπερδευτούν στο τέλος...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ