Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βάφτισαν την κόρη τους ο Νίκος Βουδούρης και η Ελεονώρα Λεκανίδου

Το τρίτο τους παιδί και δεύτερη κόρη, βάπτισαν την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 το μεσημέρι ο Δημοσιογράφος του «inveria.gr» Νίκος Βουδούρης και η Εργοθεραπεύτρια Ελεονώρα Λεκανίδου. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στη Βέροια, παρουσία στενών συγγενών
και φίλων του ζευγαριού. Οι νονοί της μικρής, Ράνια Γιαννοπούλου και Δημήτρης Μινόπουλος, χάρισαν στη νεοφώτιστη το όνομα Βασιλική - Μυρτώ, που δεν παραπονέθηκε σχεδόν καθόλου κατά την τέλεση του μυστηρίου, παρά μόνο κατά την κατάδυσή της στην κολυμβήθρα, καθώς προτίμησε να αφεθεί στην αγκαλιά του Μορφέα.

Στο τέλος του μυστηρίου, ο Νίκος, η Ελεονώρα και τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια της νεοφώτιστης, Γιώργος και Σταυριανή, δέχθηκαν πολλές ευχές, ενώ πρόσφεραν στους καλεσμένους γλυκά, ζαχαρωτά και δροσερές λεμονάδες στο πραύλιο του ιερού ναού. Νίκο, Ελεονώρα, Γιώργο και Σταυριανή, να σας ζήσει η μικρή Βασιλική - Μυρτώ. Γερή και καλότυχη να είναι στη ζωή της!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ