Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το ξέσπασμα του Τσαρτσαρή για τις πυρκαγιές

Ο Κώστας Τσαρτσαρής έστειλε το δικό του μήνυμα για τις φονικές πυρκαγιές, τονίζοντας πως πρέπει να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας, ώστε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Ο Βεροιώτης πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού πήρε θέση για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική, μιλώντας για
ευθυνόφοβους, που το μόνο που σκέφτονται είναι να ρίξουν την ευθύνη στον διπλανό τους. Έτσι λοιπόν, μέσω της ανάρτησής του, κάλεσε όλους τους γονείς να ασχοληθούν με τα παιδιά τους, ώστε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι από την «λερωμένη», όπως χαρακτήρισε, γενιά του. Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Αγαπητοί φίλοι και γονείς... Διαβάζω για κατάρες και ευχές με αποδέκτες τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της τραγωδίας που βιώνει η Ελλάδα, μα περισσότερο οι άνθρωποι που επλήγησαν. Δυστυχώς, τα παιδάκια και όλοι όσοι «έφυγαν», δεν θα επιστρέψουν πίσω. Και αυτοί που θα διαδεχτούν τους τωρινούς πολιτικούς, ίδιοι είναι. Συμφεροντολόγοι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να εκπαιδεύσουμε τα ίδια μας παιδιά, να γίνουν εύνομοι και ευυπόληπτοι πολίτες, με ευσυνειδησία, συμπόνοια και δικαιοσύνη. Και κάτι που έμαθα μέσα απο τον αθλητισμό, είναι να μάθουν να κάνουν αυτοκριτική, ώστε να μπορούν να γίνονται καλύτεροι και όχι να αποδίδουν τις ευθύνες στον διπλανό τους. Το μέλλον της πατρίδας μας είναι στα παιδιά μας, γιατί φοβάμαι πως και η δίκη μου γενιά είναι «λερωμένη».Ασχοληθείτε, κουραστείτε, συγκρουστείτε μαζί τους, με μοναδικό στόχο, να μην ζήσουμε άλλες τέτοιες καταστάσεις. Καλό κουράγιο σε όλους...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ