Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκλονιστικά λόγια από τον Μητροπολίτη: «Έχω γίνει ένα με το χώμα της Ημαθίας»

Με άκρως συγκινητικό τρόπο απάντησε ο Μητροπολίτης Βέροιας κ. Παντελεήμων στην ερώτηση που του έγινε από την δημοσιογράφο Σοφία Γκαγκούση, όσον αφορά για τα σενάρια που κυκλοφορούν ότι έχει βλέψεις για να αναλάβει την Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, τόνισε πως αν και κατάγεται
από την Συμπρωτεύουσα, έχει δεθεί τόσο πολύ συναισθηματικά μ΄αυτόν τον τόπο, που το σώμα του έχει γίνει ένα με το χώμα της Ημαθίας. Επίσης δεν δίστασε να αναφέρει πως έχει υποδείξει στον αρμόδιο μηχανικό της Παναγίας Δοβρά, το σημείο που θέλει να γίνει ο τάφος του. Με αυτήν την τοποθέτηση ο Σεβασμιώτατος βάζει οριστικά τέλος στα σενάρια που τον ήθελα να μετακομίζει προς Θεσσαλονίκη. Διαβάστε αναλυτικά τι ανέφερε:

«Αυτά είναι λόγια που λέγονται από τον καθένα. Άλλος τα λέει από αγάπη, άλλος για διάφορους άλλους λόγους. Προσωπικά από εμένα, ποτέ δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο. Την Θεσσαλονίκη, την αγαπώ και την λατρεύω γιατί είναι ο τόπος μου. Μπορεί να είναι η γενέτειρά μου, αλλά εγώ εδώ έχω γίνει ένα με το χώμα της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας. Εγώ έδωσα εντολή στον μηχανικό που ήταν στην Παναγία Δοβρά,, ένα σημείο να κάνουν τον τάφο μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ