Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτοιμη για ολική επαναφορά η «Βασίλισσα του Βορρά»

Στην τελική ευθεία μπαίνει το σχέδιο ανασύνταξης και αναδημιουργίας της ΠΑΕ Βέροια. Τρεις ισχυροί οικονομικοί παράγοντες της Ημαθίας μπαίνουν μπροστάρηδες και δίνουν το σύνθημα για την αναγέννηση της ιστορικής «Βασίλισσας του Βορρά». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr, οι
γνωστοί επιχειρηματίες Γιώργος Μπίκας, Στέφανος Αποστολίδης και Στέλιος Μεϊμαρίδης θα είναι οι τρεις ηγέτες που θα αναλάβουν τα ηνία της ομάδας. Πρόθεσή τους είναι να θέσουν νέα ισχυρά θεμέλια, η δημιουργία μιας ισχυρής ποδοσφαιρικής ομάδας, η οποία σε λίγα χρόνια θα πρωταγωνιστεί στα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, η ανάπτυξη των ακαδημιών και η προάσπιση των συμφερόντων της περιουσίας της Βέροιας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εδώ και μερικές ημέρες αναζητείται ένα νέο Α.Φ.Μ., είτε από ομάδα της Football League, είτε από την Γ' Εθνική. Επίσης, θα δημιουργηθεί και ποδοσφαιρική ομάδα ΓΑΣ Βέροια, η οποία θα ξεκινήσει από τα τοπικά πρωταθλήματα και θα χρησιμοποιηθεί ως φυτώριο για την πρώτη ομάδα. Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις και απ' ότι φαίνεται οι μαύρες ημέρες ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Πλέον ο ήλιος ανατέλλει για την θρυλική «Βασίλισσας του Βορρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ