Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πυροσβέστες από την Ημαθία στη «μάχη» της Πυρόσβεσης στην Αττική

«Ήδη από χθες έχουν φύγει 16 οχήματα από την Κεντρική Μακεδονία με 45 πυροσβέστες, για να συμβάλλουν στον έλεγχο της πυρκαγιάς στην Αττική», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM», ο διοικητής των
Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας Μανώλης Τσολάκης. «Έχουμε στείλει και πεζοπόρα τμήματα από τη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία, τα οποία αναχώρησαν με αεροπλάνο από το αεροδρόμιο Μακεδονία», επισήμανε ο κ. Τσολάκης και πρόσθεσε ότι γίνεται αποστολή μεγάλων πυροσβεστικών δυνάμεων και από άλλες περιφέρειες της χώρας.

Σχολιάζοντας τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική υπογράμμισε ότι «δυστυχώς όταν ο αέρας είναι τόσο δυνατός, είναι πολύ δύσκολο να σταματήσεις την πυρκαγιά η οποία επεκτείνεται γρήγορα και τα καταστρέφει όλα στο πέρασμα της». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr στην μάχη της Πυρόσβεσης έχουν ριχθεί Πυροσβέστες από την Ημαθία. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να γυρίσουν πίσω στη Βέροια σώοι και αβλαβείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ