Quantcast

http://picasion.com/

Παγκόσμιες πρωταθλήτριες η Λένα Μούρνου και η Ελένη Κερλίδου

Υπερηφάνεια για τα δύο χρυσά κορίτσια μας!
Στην κορυφή του κόσμου βρίσκεται πλέον η Εθνική Γυναικών του beach handball. Η εθνική μας επικράτησε με 2-1 (18-14, 15-24, 5-2) της Νορβηγίας στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Καζάν και για πρώτη φορά στην ιστορία της στέφθηκε
πρωταθλήτρια κόσμου. Στο δυναμικό της ομάδας ξεχώρισαν δύο ταλαντούχες Βεροιώτισσες που εκπροσώπησαν επάξια την Ημαθία στην κορυφαία διοργάνωση.

Ο λόγος φυσικά για την Λένα Μούρνου και την Ελένη Κερλίδου που βοήθησαν τα μέγιστα, ώστε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κατακτήσει την κορυφή. Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω ομάδα έχει εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της στα World Games που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2019 στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ.


ΝΟΡΒΗΓΙΑ- ΕΛΛΑΣ 1-2 (14-18, 24-15, 2-5) 

ΝΟΡΒΗΓΙΑ (Έσκι Αντρέασεν): Χάλτβικ 4, Χαμερσταντ, Βέφλερ 12, Μάρτινσεν 6, Άαρνταχλ 2, Σάετρε, Πέτερσεν, Τζ. Μπέργκ, Ούγκλαντ 16, Βικ. Μπέργκ.

ΕΛΛΑΔΑ (Καραντώνη/Δημητρίου): Σαμολαδά, Ποιμενίδου 6, Καλοϊδη, Κερλίδη 6, Σκάρα, Μούρνου 3, Μ. Κεπεσίδου, Α. Δημητρίου 18, Μάστακα 5, Ν. Κεπεσίδου.





1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στα κορίτσια που μας έκαναν περήφανους ως Έλληνες μα εμένα και σαν Βεροιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ