Quantcast

http://picasion.com/

Νέες συγκλονιστικές εικόνες από την Εθνική Τραγωδία - Πάνω από 60 νεκροί

Ο πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος
Δραματικές είναι οι εικόνες που μας έρχονται από την Αττική, ενώ σοκάρουν οι εκτιμήσεις των αρχών που κάνουν λόγο ότι οι νεκροί θα ξεπεράσουν τους 75. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από τους 25 νεκρούς που βρέθηκαν στο οικόπεδο και πέριξ αυτού

στο Μάτι, στην ίδια περιοχή βρέθηκαν ακόμη 10 νεκροί, εκ των οποίων τέσσερις σε ένα αυτοκίνητο (οικογένεια με δυο παιδιά), τέσσερις σε ένα σπίτι (μια μητέρα με τις δυο της κόρες και την γιαγιά της οικογένειας) και κάτω από την πλαγιά του λόφου άλλοι δύο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένα ακόμη άνδρας ανασύρθηκε νεκρός μέσα από καμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες ο αριθμός των νεκρών αγγίζει τους 61. Την ίδια ώρα εκτιμήσεις στελεχών του τοπικού δήμου κάνουν λόγο για 75 νεκρούς. 

Η αποκάλυψη που σόκαρε, 21 άνθρωποι νεκροί, αγκαλιασμένοι

Το θέαμα που αντίκρισαν αρχικά οι διασώστες του Ερυθρού Σταυρού στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι, στον Αργυρό Γυαλό στο Μάτι, ήταν σοκαριστικό: 21 άνθρωποι νεκροί σε ένα οικόπεδο και 4 ακόμη στα αυτοκίνητά τους σε διπλανούς δρόμους. Όπως συμπεραίνεται, οι 21 αυτοί άνθρωποι, μόνιμοι κάτοικοι και παραθεριστές, προσπαθώντας να σωθούν, αναζητούσαν διαφυγή με τα αυτοκίνητά τους. Κατευθύνονταν προς τη θάλασσα για να γλιτώσουν. Ωστόσο, έφθασαν σε αδιέξοδο. Στο τέλος του δρόμου υπήρχε γκρεμός και δεν μπορούσαν να κατέβουν. Κατευθύνθηκαν σε παρακείμενο οικόπεδο και πριν προλάβουν να κάνουν ο,τιδήποτε, τους κύκλωσε η φωτιά. Κάποιοι κάηκαν, άλλοι πνίγηκαν από τους καπνούς. Καθώς ανάμεσα στους 21 αυτούς ανθρώπους υπήρχαν οικογένειες με παιδιά, κάποιοι βρέθηκαν αγκαλιασμένοι. Προφανώς αναλογιζόμενοι ότι δεν υπάρχει άλλη σωτηρία, το μόνο που τους έμενε να κάνουν ήταν να αγκαλιαστούν. Σε διπλανούς δρόμους βρέθηκαν νεκροί σε αυτοκίνητα ακόμη τρεις άνθρωποι.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ