Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μήνυση στον Παυλίδη κατέθεσε ο Διαμάντης

Στη μήνυση που κατέθεσε σήμερα στον πρώην πρόεδρο του ΚΑΠΑ Παύλο Παυλίδη και κατά παντός υπευθύνου, αναφέρθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης. «Πέρασα σήμερα την πόρτα της εισαγγελίας και
κατέθεσα μήνυση κατά του κ. Παυλίδη και κατά παντός υπευθύνου για μη καλή διαχείριση των πραγμάτων στο ΚΑΠΑ. Το λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη».



Μάλιστα, θέλοντας να «απαντήσει» στον κ. Παυλίδη για την πρόθεση μήνυσης που θέλει να καταθέσει κατά του κ. Διαμάντη για συκοφαντική δυσφήμιση, είπε πως «Τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου βρίσκονται καθαρογραμμένα στο γραμματέα και όποιος θέλει μπορεί να έρθει να τα πάρει».

1 σχόλιο:

  1. Μύνηση για "να ειχαμε να λέγαμε". Όχι κάτι συγκεκριμμένο αλλά για μη καλή διαχείριση των πραγμάτων στο ΚΑΠΑ. Στοιχεία κατέθεσε ή τον άφησε τον Εισαγγελέα να τα βρεί? Θα υποβάλλω και εγώ μύνηση στον Τσίπρα για κακή διαχείριση του Ελληνικού κράτους!!! Αυτός θα είναι το καλό άλογο του Βοργιαζίδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ