Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Μαρκούλης, τα 100.000 ευρώ του Ζάεφ και το... καυστικό σχόλιο του Καραγιάννη

Με ειδική αναφορά στις πυρκαγιές, που σκόρπισαν το θάνατο σε δεκάδες συμπολίτες μας, ξεκίνησε την ομιλία του στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Αντώνης Μακρούλης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Δημότη» εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και
τόνισε πως θα πρέπει να διατεθεί ένα χρηματικό ποσό από τον Δήμο Βέροιας, ως ένδειξη βοήθειας και συμπαράστασης των πυρόπληκτων.



Αμέσως μετά έκανε μια πολιτική αναφορά στον πρωθυπουργό των Σκοπίων που πραγματικά προκάλεσε εντύπωση στους Δημοτικούς Συμβούλου. «Θα πρέπει να μνημονεύσουμε και να χαιρετίσουμε την πρωτοβουλία του Ζάεφ να διαθέσει 100.000 ευρώ για την αντιμετώπιση των πληγέντων από την πύρινη λαίλαπα. Οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα απολύτως. Έχουν μόνο να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας» κατέληξε ο γνωστός δικηγόρος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δήλωσή αυτή του κ. Μαρκούλη προκάλεσε το καυστικό σχόλιο του προέδρου της τοπικής κοινότητας του Τριλόφου Γιάννη Καραγιάννη, ο οποίος τον διέκοψε λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Μα καλά είναι δυνατόν; Ολόκληρο όνομα μας πήρε, δεν θα μας έδινε 100 χιλιάρικα;», σχόλιο που προκάλεσε την ευθυμία των δημοτικών συμβούλων.

3 σχόλια:

  1. Η κορη του που εκανε διακοπες στην χαλκιδικη πιο πολλα εφαγε. Μας δουλευουν ψιλο γαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τὰ τριάκοντα ἀργύρια τῆς προδοσίας δίδονται ἐνίοτε καὶ ὑπὸ μορφὴν ἐλεημοσύνης._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήταν 100.000. Δηλώθηκε από τον Ζάεφ ότι είναι 97.000. Προφανώς τα 3 χιλιάρικα θα πήγαν σε μίζες. Δεν ντρεπόμαστε και εμείς και οι κομιτατζήδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ