Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το πιο συγκλονιστικό βίντεο της πυρκαγιάς στην Αττική

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στον Νέο Βουτζά ανέβηκε μόλις πριν από λίγες ώρες στο youtube. Όλες αυτές τις μέρες παρακολουθήσαμε εκατοντάδες πλάνα από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική και πήραν μαζί τους 85 ανθρώπους. Τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες, εκατοντάδες ανθρώπους να παλεύουν για τη ζωή τους, στάχτες και αποκαΐδια ολόκληροι οικισμοί, απελπισμένοι συγγενείς αγνοουμένων και θυμάτων να σπαράζουν μπροστά στις κάμερες.


Τα πλάνα που παρακολουθεί κανείς βλέποντας αυτό το βίντεο είναι ίσως από τα πιο συγκλονιστικά. Πλάνα μέσα από τη φωτιά, κατοίκου του Νέου Βουτζά, που βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν με τρομακτική ταχύτητα, λόγω ισχυρών ανέμων, το σπίτι του, είχε την ψυχραιμία να βιντεοσκοπήσει αυτά που εκατοντάδες άνθρωποι βίωσαν, άλλοι δεν τα κατάφεραν, άλλοι σώθηκαν και απλά δε μπορούν να τα περιγράψουν.

Σύμφωνα με όσα αλιεύσαμε από τα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο στα social media, ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο, βλέποντας τη φωτιά να θεριεύει σε δευτερόλεπτα και μη μπορώντας να ξεφύγει, καθώς είχε περικυκλώσει την περιοχή, αποφάσισε να την αντιμετωπίσει ταμπουρωμένος στο σπίτι του. Τελευταία στιγμή βγήκε για να μαζέψει ένα γατάκι, η πόρτα του σπιτιού όμως έκλεισε από τον αέρα και κλείστηκε απ' έξω. 
Το βίντεο είναι τόσο ζωντανό, που θαρρείς πως νιώθεις τις καύτρες να σε ακουμπάνε, ενώ βλέποντας τα πλάνα και ακούγοντας τον ήχο, μπορείς έστω και στο ελάχιστο να αντιληφθείς την κόλαση στην οποία εγκλωβίστηκαν τόσοι άνθρωποι.
Σύμφωνα με τα σχόλια, ο άνθρωπος και η ψιψίνα είναι ζωντανοί, αφού σώθηκαν κολλώντας στον τοίχο του σπιτιού του και στη συνέχεια μπαίνοντας μέσα στο κλειστό γκαράζ. Αν και τα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο δε μαρτυρούν κάτι τέτοιο, θέλουμε να ελπίζουμε στο αισιόδοξο σενάριο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ