Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με επέμβαση της Αστυνομίας χάλασαν οι κόντρες θανάτου στις «Γαλαρίες»

Ως πότε θα χάνουμε νέα παιδιά στην άσφαλτο;
Κοινό μυστικό για τους εφήβους της Βέροιας αποτελούν οι κόντρες στις «Γαλαρίες», λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από το Φράγμα. Kόντρες που οδηγούν πολύ συχνά σε ατυχήματα ακόμα και θανατηφόρα, αλλά και που καλλιεργούν μια
νοοτροπία ότι το να οδηγάς επικίνδυνα και ξεπερνώντας τα όρια σου είναι μαγκιά και εξυπνάδα και όχι κάτι που μαθηματικά κάποια στιγμή θα σε οδηγήσει σε κάποιο Νοσοκομείο στην καλύτερη περίπτωση!

Στους αγώνες αυτούς συμμετέχουν ανήλικοι και νεαροί μέχρι 25 χρονών περίπου, είτε για μικροστοιχήματα (όχι απαραίτητα οικονομικά), είτε για επίδειξη των δίτροχών τους, είτε για επίδειξη των οδηγικών τους ικανοτήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.grτο βράδυ της Τρίτης 24 Ιουλίου, νεαροί ήταν και πάλι συγκεντρωμένοι στο σημείο, αλλά η αστυνομία που ειδοποιήθηκε από διερχόμενο οδηγό, μετέβη επί τόπου και προέβη σε συστάσεις.
Φιγούρα και κλείσιμο ραντεβού μέσω των social media
Την ίδια ώρα, δεκάδες είναι οι σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου νεαροί κάνουν… επίδειξη των «πειραγμένων» δικύκλων τους, αναρτώντας παράλληλα βίντεο από κόντρες. Μέσα από αυτές τις σελίδες μάλιστα κλείνονται πολλές φορές τα ραντεβού που μπορεί να αποδειχθούν μοιραία.
Αντίστοιχα πολλά είναι και τα βίντεο που αναρτούνται στο youtube, με τους ανήλικους οδηγούς να συμμετέχουν σε αυτοσχέδιους αγώνες, χωρίς κράνη και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Δείτε δύο χαρακτηριστικά video που έχουν ανέβει κατά το παρελθόν στο YouTube, με τους αυτοσχέδιους αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί στις «Γαλαρίες». Οι εικόνες είναι σοκαριστικές σ' έναν επαρχιακό δρόμο που χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατοντάδες οδηγούς οχημάτων:



1 σχόλιο:

  1. Μια ζωή παραπληροφόρηση και αηδίες αυτό το site!!!Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ