Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εικόνες αποκάλυψης με το πρώτο φως της ημέρας - Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων

Αγκαλιασμένοι και απανθρακωμένοι 25 άνθρωποι σε χωράφι
Σοκαριμένη παρακολουθεί από χθες το μεσημέρι όλη η Ελλάδα τις εικόνες που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, από την καταστροφική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην Αν. Αττική. 
Στους 49 ανέρχονται οι νεκροί που έχουν επιβεβαιωθεί
επίσημα από τις Αρχές, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε πριν από λίγο η εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ η λίστα των θυμάτων μεγαλώνει συνεχώς, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο μέχρι και για τριψήφιο αριθμό.


Το πρώτο φως της ημέρας αποκάλυψε ένα μακάβριο εύρημα, με τους πυροσβέστες να αντικρίζουν σε χωράφι 25 σορούς απανθρακωμένων ανθρώπων, που εγκλωβίστηκαν ανάμεσα στις φλόγες και σε γκρεμό, δεν κατάφεραν να φύγουν και κάηκαν ζωντανοί. Κάποιοι από τους νεκρούς ήταν οικογένειες με μικρά παιδιά που βρέθηκαν αγκαλιασμένοι.
Πολλοί είναι και οι σοροί που εντοπίστηκαν ανάμεσα και μέσα σε καμμένα αυτοκίνητα, ανθρώπων που επιχείρησαν να διαφύγουν με τα αυτοκίνητά τους αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεκάδες είναι οι άνθρωποι που με κάθε τρόπο, μέσω social media ή μέσω των τηλεοπτικών καναλιών που μεταδίδουν ζωντανά από διάφορα σημεία, ψάχνουν τους αγνοούμενους συγγενείς τους. 
Σκάφη του Λιμενικού, του Πολεμικού Ναυτικού και ιδιώτες, όλη νύχτα μετέφεραν εγκλωβισμένους ανθρώπους από τις παραλίες σε ασφαλή σημεία, καθώς εκατοντάδες είναι αυτοί που έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν, παραμένοντας εκεί για ώρες μέχρι να περάσει ο πύρινος εφιάλτης. Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου είναι συγκλονιστικές.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ