Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλλαγές σκηνικού με... δόσεις στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας

Με μικροαλλαγές στο σκηνικό ξεκίνησε πριν από λίγο η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας. Οι πρόσφατες εξελίξεις στην παράταξη «Δύναμη Πολιτών», με την παραίτηση του επικεφαλής Κώστα Καραπαναγιωτίδη, την τοποθέτηση του Αντώνη Καγκελίδη στη θέση του και
την ανεξαρτητοποίηση του Ζήση Πατσίκα, δεν έφεραν αλλαγές μόνο στο εσωτερικό της παράταξης αλλά και στις θέσεις που κάθονται οι δημοτικοί σύμβουλοι στην αίθουσα συνεδριάσεων.


Έτσι, στη σημερινή συνεδρίαση, αναμενόταν οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι να λάβουν τις νέες τους θέσεις. Ο μεν Αντώνης Καγκελίδης να μετακινηθεί τρεις θέσεις αριστερά καταλαμβάνοντας το έδρανο του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ο δε Ζήσης Πατσίκας να μεταφερθεί προς τα δεξιά.

Ωστόσο, η θέση του επικεφαλής έμεινε προσωρινά «χήρα», με το όνομα του τέως επικεφαλής ακόμα στο καρτελάκι, καθώς όπως αναφέρθηκε, η παραίτηση του Κώστα Καραπαναγιωτίδη δεν έγινε ακόμα δεκτή από το Δήμαρχο.
Αντίθετα, ο Ζήσης Πατσίκας μετακινήθηκε αρκετές θέσεις προς τα δεξιά, στα έδρανα δίπλα στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων. Από την επόμενη συνεδρίαση, που εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί στις 20 Αυγούστου θα έχουμε και μια νέα είσοδο, αυτή του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Μιχαηλίδη, που έπειτα από 4 χρόνια απουσίας, επιστρέφει στα δημοτικά έδρανα, έπειτα από την παραίτηση του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, ως ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ