Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιος έκλεψε την καρδιά αυτής της Βεροιώτισσας;

Η Τραϊάνα Ανανία, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Συμμαθητές», αλλά και από το αισθησιακό τσιφτετέλι που χόρεψε στην εκπομπή «Στην υγείας μας», το οποίο έγινε viral στα social media. Η Βεροιώτισσα ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει για λίγο
στην άκρη τη μεγάλη της αγάπη, την υποκριτική, και να ασχοληθεί με τη λατρεία της, το τραγούδι. Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της όμως, σύμφωνα με την Real Life, δεν είναι τόσο η τόσο η μεταπήδησή της από την υποκριτική στο τραγούδι, όσο ο έρωτας που βιώνει εδώ και λίγο καιρό στο πλευρό του νέου της αγαπημένου, Αντώνη Παρασκευόπουλου.


Ο μελαχρινός νεαρός, ο οποίος εργάζεται ως υποδοχή σε πολύ γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ της Τραϊάνας για το νέο της single με τίτλο "Όταν θα φύγω". Το ζευγάρι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, είναι μαζί εδώ και περίπου έναν μήνα, ενώ και οι δυο τους μένουν στην ίδια γειτονιά, στα Πετράλωνα. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα βράδια που ο Αντώνης περνά τα βράδια του στο σπίτι της Τραϊάνας. Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από το βίντεο κλιπ, στα γυρίσματα του οποίου φούντωσε περισσότερο η έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον, με αποτέλεσμα η ερωτική χημεία τους να αποτυπωθεί στον φακό:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ