Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εδώ θα φας την κορυφαία κότα της Βέροιας!

Φύγαμε για Μακροχώρι - Τηλ. 2331043222
Το κοτόπουλο εδώ και πολλά χρόνια είναι μια από τις αγαπημένες διατροφικές συνήθειες για τους Βεροιώτες. Οι γνήσιοι καλοφαγάδες που θέλουν να γευτούν την κορυφαία ποιότητα, έχουν μία επιλογή. Φύγαμε για Μακροχώρι! Εκεί θα βρούμε
το ψητοπωλείο «Φίνα Κότα» με πλουραλισμό γεύσεων από μεζέδες, σαλάτες, κρέατα και θαλασσινά. Το εν λόγω κατάστημα, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αριστοτέλους 91, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, όχι μόνο για την εξαιρετική ποιότητα που διαθέτει, αλλά και για την άριστη εξυπηρέτηση και την ευχάριστη ατμόσφαιρα!

Εκτός από την σπεσιαλιτέ του που δεν είναι άλλη από την κότα στην σχάρα με λευκή σάλτσα και λιωμένα τυριά, προσφέρονται σουβλάκια, μπιφτέκια, πανσέτες και παϊδάκια να γλύφεις τα δάχτυλά σου. Και επειδή τα καλύτερα είναι για το τέλος, μαζί με το λογαριασμό, σου έρχεται ένα πεντανόστιμο παραδοσιακό γλυκό.

Και κάθε Σάββατο και Κυριακή κεμπάπ και κοκορέτσι!

«Φίνα Κότα»
Μακροχώρι - Αριστοτέλους 91
Τηλ.: 2331043222















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ