Δωρεάν λεωφορεία από όλη την Ημαθία για το Συλλαλητήριο της Βεργίνας

Λεωφορεία για δωρεάν μετάβαση και επιστροφή του κόσμου από όλη την Ημαθία, που θα συμμετέχουν στο Πανημαθιακό Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στη Βεργίνα, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, προσφέρουν το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ημαθίας και τα Αστικά Βέροιας και Νάουσας, σε μια
εξαιρετικά σημαντική κίνηση προσφοράς στη διοργάνωσή του. Η Οργανωτική Επιτροπή του συλλαλητηρίου επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής το γραφείο διοίκησης του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ημαθίας, όπου ήταν παρόντες ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, Αναστάσιος Συμεωνίδης και μέλη του ΔΣ και οι πρόεδροι των Αστικών Βέροιας και Νάουσας, Παύλος Παυλίδης και Ηλίας Ορδουλίδης, αντίστοιχα.

Από του προέδρους και τα μέλη της διοίκησης των τριών φορέων δημόσιας συγκοινωνίας του νομού έγινε αμέσως δεκτό το αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής. Όλοι όσοι θα πάρουν μέρους στο μεγάλο Πανημαθιώτικο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, θα έχουν εντελώς δωρεάν μετακίνηση!!!

Η Οργανωτική Επιτροπή του συλλαλητηρίου εκφράζει την εκτίμησή της για την εξαιρετικά πρόθυμη στάση των τριών συγκοινωνιακών οργανισμού του νομού στο ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα της μετακίνησης του κόσμου. Επίσης η Οργανωτική Επιτροπή εκφράζει την εκτίμησή της για το πνεύμα συνεργασίας που έτυχε από τον Δήμαρχο Βέροιας, Κων. Βοργιατζίδη με τον οποίο συναντήθηκε νωρίτερα, όπως επίσης και από τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Στέφανο Αποστολίδη.  
Με τον κ. Αποστολίδη η Οργανωτική Επιτροπή συναντήθηκε στα γραφεία της επιχείρησης του στην Tasty Fruit, όπου ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου δήλωσε ότι θα θέσει άμεσα το ζήτημα στο ΔΣ. Ο ίδιος ως επιχειρηματίας υπογράμμισε την αμέριστη στήριξη του στην πρωτοβουλία η οποία θα είναι και οικονομική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ