Quantcast

http://picasion.com/

Εκτός γηπέδου η ΠΑΕ Βέροια - Αλλάχθηκαν και οι κλειδαριές

Τίτλοι τέλους για την ΠΑΕ Βέροια σε ότι αφορά την χρήση του Δημοτικού Σταδίου της πόλης, βάσει συμφωνητικού μέχρι το 2023, το οποίο πλέον επιστρέφει στον Δήμο Βέροιας. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kerkidasport.gr, σήμερα υπάλληλος του Δήμου άλλαξε τις κλειδαριές σε όλες τις
πόρτες. Ο Δήμος Βέροιας έκανε χρήση της δικαστικής απόφασης για διοικητική αποβολή, χωρίς να χρειαστεί να προχωρήσει σε νέες αγωγές κατά της ΠΑΕ, τώρα που η απόφαση τελεσιδίκησε.  
Ο Δήμος είχε κάνει προσφυγή στην δικαιοσύνη για τα μισθώματα και διεκδίκησε 75.000 ευρώ, ενώ ζητούσε και την διοικητική αποβολή της ΠΑΕ από το γήπεδο. Δικαιώθηκε πρωτόδικα και η ΠΑΕ αναγκάστηκε και έκανε έφεση κατά της απόφασης. Στην εκδίκαση της έφεσης δεν παραβρέθηκε και δικάστηκε ερήμην.

Έτσι δεν υπάρχει πλέον ο φόβος καθόδου της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και ελείψει γηπέδου.

Ήταν μία ακόμη πετυχημένη προσπάθεια της διορισμένης από το Πρωτοδικείο διοίκησης του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, αφού ύστερα από δική της πρωτοβουλία, στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Βέροιας πριν ένα μήνα, έθεσε το θέμα της αποβολής της ΠΑΕ από το γήπεδο, κάτι που βρήκε πολύ θετικό τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, ο οποίος έδωσε εντολή στον πρόεδρο του ΚΑΠΑ Στέργιο Διαμάντη να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες, κάτι που έγινε τελικά με απόλυτη επιτυχία.


Πηγή: kerkidasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ