Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην ΕΡΤ3 τα αδέλφια Τσαχουρίδη - Τι είπαν για τη συναυλία με τη Βιτάλη και το Μουντιάλ;

Στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Επικοινωνία» εμφανίστηκαν τα αδέλφια Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης. Το μουσικό δίδυμο από τη Βέροια, που κατέκτησαν την υφήλιο με όπλο τους την ποντιακή λύρα του Ματθαίου, τη βελούδινη φωνή του Κωνσταντίνου και το ανατρεπτικό τους ρεπερτόριο,
βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής, με αφορμή τη συναυλία που θα παραχωρήσουν μαζί με την Ελένη Βιτάλη στο Θέατρο Γης, μια βραδιά με «Μουσική δίχως σύνορα», όπως είναι και ο τίτλος της μουσικής σύμπραξης.

Όπως ανέφεραν στους δημοσιογράφους Θεοδώρα Αυγέρη και Δημήτρη Παπαγρηγορίου, «όσο ο κόσμος απομακρύνεται από την παράδοση οδηγείται στην αβεβαιότητα. Είναι ένα είδος εξελίξιμο και όσο την ψάχνουμε, τόσο πιο χαοτική και δημιουργική είναι η αναζήτηση. Η ευαισθησία του ποντιακού λαού, να προστατέψει και να εξελίξει την παράδοσή του, έχει να κάνει και με τα όσα πέρασε».
Σχετικά με τη συνεργασία τους με την Ελένη Βιτάλη είπαν πως «Με την Ελένη είμαστε σε επαφή εδώ και 2 χρόνια αλλά τώρα ήρθε το σωστό timing και παρουσιάζουμε κάτι για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι. Έχει τόσο έρωτα μέσα της η μουσική αυτή σύμπραξη και εκπλήξεις, με ρεπερτόριο της Ελένης με τη ποντιακή λύρα, θα παντρέψουμε Verdi, κλασσική μουσική και Καζαντζίδη και θα ζητήσουμε από την Ελένη και άλλα πράγματα».
Σε μια αναφορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, δήλωσαν πως παρά το φορτωμένο πρόγραμμα παρακολουθούν όσο μπορούν τους αγώνες και μάλιστα, ο Ματθαίος εκμυστηρεύτηκε, πως υποστήριζε τη Σερβία γιατί έχει έναν κουμπάρο Σέρβο. Στο τέλος φυσικά, χάρισαν και δυο υπέροχα τραγούδια στους τηλεθεατές, από το ρεπερτόριο της Βιτάλη. Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή τους στην εκπομπή:

2 σχόλια:

  1. Verdi , Βεροιώτη , κι όχι Βέρτη... Παρασύρθηκες από την πχιότητα που πλασάρεις με το VOICE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το διόρθωσες βλέπω. Σε καλό δρόμο είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ