Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα έτοιμα για τις δράσεις του ΤΟΒ το Σαββατοκύριακο!

Ποδηλατάδα στις ανθισμένες ροδακινιές, ορεινή διαδρομή με ποδήλατο στους πρόποδες των Πιερίων, κυκλοφοριακή αγωγή λιλιπούτειων θαυμαστών του ποδηλάτου και διαγωνισμό φωτογραφίας περιλαμβάνουν οι δράσεις του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας αυτό το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Μαρτίου. Η εκδήλωση «Σαββατοκύριακο στις Ανθισμένες Ροδακινιές»
επικεντρώνεται και φέτος στο εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, παράλληλα με τις διήμερες δράσεις που στόχο έχουν να προσελκύσουν κόσμο από άλλους νομούς, οι οποίοι θα διανυκτερεύσουν στην Βέροια. Αυτά ανακοινώθηκαν στη συνέντευξη τύπου του ΤΟΒ τα μέλη του οποίου υπογράμμισαν τη σημασία των εκδηλώσεων ως ένα βήμα για εν δυνάμει τουριστικό προϊόν.


«Μαζί με την Ένωση Ξενοδόχων περάσαμε το μήνυμα ώστε όσοι έρθουν να μείνουν να κάνουν κάτι. Πέρα από την ποδηλατάδα στις ανθισμένες ροδακινιές που ήταν επιτυχημένη πέρσι, έχουμε και την ποδαλατάδα στη διαδρομή Primula, εμπνευμένη από τα φυτά των Πιερίων. Το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην πλατεία Αναργύρων αναμένεται να προσελκύσει πολλά παιδιά και για το λόγο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Τροχαία για τη συμβολή της και τη διάθεσή της σε όλο το εγχείρημα. Παράλληλα τρέχει και ο διαγωνισμός φωτογραφίας και αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για να απαθανατίσει κανείς τον κάμπο της Ημαθίας» τόνισε ο πρόεδρος του Τουριστικού Ομίλου, Ζήσης Πατσίκας.


Διαγωνισμός Φωτογραφίες «Ανθισμένες Ροδακινιές»
Μετά την επιτυχημένη πρώτη προσπάθεια ανάδειξης του κάλλους των δέντρων της Ημαθίας μέσω του φωτογραφικού φακού, ο ΤΟΒ πραγματοποιεί και φέτος διαγωνισμό φωτογραφίας σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συνεργασία με τον ΤΟΒ, στον διαγωνισμο φωτογραφίας. Οι αποφάσεις για τα τελικά αποτελέσματα θα είναι πλήρως δημοκρατική. Αρχικά θα ελεγχθεί αν οι φωτογραφίες πληρούν τις προϋποθέσεις και στη συνέχεια να γίνεται ανάρτηση σε μυστική πλατφόρμα όπου θα γίνει η ψηφοφορία μεταξύ των 16 μελών της Ένωσης Φωτογράφων. Στην πρώτη ψηφοφορία θα αναδειχθούν οι καλύτερες και στη δεύτερη θα απονεμηθούν τα βραβεία» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων, Δημήτρης Κοντσίδης.

Το πρώτο βραβείο είναι μία φωτογραφική μηχανή, το δεύτερο 150 ευρώ και το τρίτο 100 ευρώ που είναι και το βραβείο κοινού που θα προκύψει μέσα από τα like της κάθε φωτογραφίας σε facebook και instagram.


Αναλυτικά οι εκδηλώσεις

  • Σάββατο 17/3 Ποδηλατάδα 17 χλμ στη διαδρομή Primula (Συνάντηση στις 14:00 στο Πάρκο Εληάς, Αναχώρηση στις 14:30)
  • Κυριακή 18/3 Ποδηλατάδα στις Ανθισμένες Ροδακινιές (Συνάντηση στις 10:30 στο Πάρκο Εληάς, Αναχώρηση στις 11:00)
  • Κυριακή 18/3 Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής με ποδήλατα για παιδιά από 3 έως 12 ετών (Πάρκο Αγ. Αναργύρων από τις 16:00 έως τις 19:00)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ