Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρελό 48ωρο προσφοράς στο «Punchinello» - Κλείστε πάρτι για 40 άτομα μόνο με 100€!

Μόνο για πάρτι που θα κλείσετε Δευτέρα 5/2 και Τρίτη 6/2
Ο «Punchinello» μέσα στο κλίμα της Αποκριάς ντύθηκε Άι Βασίλης και μοιράζει δώρα! Δεν εξηγείται αλλιώς το super δώρο που θα κάνει στους γονείς και τα παιδιά ο αγαπημένος παιδότοπος μικρών και μεγάλων! Για δυο μόνο ημέρες, τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, όσοι

γονείς κλείσετε τα πάρτι σας στον «Punchinello» η τιμή που θα ισχύει θα είναι 100€ για 40 άτομα! Και με την ποιότητα των υπηρεσιών και της διασκέδασης σταθερά σε υψηλά επίπεδα!
Μη χάσετε τέτοια προσφορά. Επικοινωνήστε άμεσα με τα τηλέφωνα 2331020553 - 6936523372 - 6983224701 και κλείστε το πιο ονειρεμένο πάρτι στην πιο προνομιακή τιμή της πόλης!
Διαθέτοντας έναν τεράστιο και άνετο χώρο και πολύχρονη εμπειρία στη φύλαξη και διασκέδαση των παιδιών, είναι σε θέση να προσφέρει σε παιδιά και γονείς αξέχαστες καθημερινές στιγμές αλλά και τα πιο ξεχωριστά πάρτι γενεθλίων, σε πακέτα που ικανοποιούν την κάθε ανάγκη και σε πολύ χαμηλές τιμές. Γιατί το πάρτι γενεθλίων είναι κάτι που το παιδί το περιμένει πως και πως και η ικανοποίηση του παιδιού μας δε χρειάζεται να στοιχίζει πολλά.
Λεωφ.Στρατού 33, Βέροια


















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ