Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαραλαμπίδης: «Εχει μέλλον αυτή η ομάδα»

Εξαιρετικά δύσκολη συνέχεια και αβέβαιο μέλλον – όσον αφορά τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία – προδιαγράφεται το μέλλον στη Βέροια. Οι «κυανέρυθροι» είναι ολοφάνερο ότι ξεμένουν από δυνάμεις, γεγονός απολύτως φυσιολογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν απομείνει στο ρόστερ μόλις 17-18 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, τρεις εκ των οποίων μάλιστα τερματοφύλακες. Συν τοις άλλοις ο Απόστολος Χαραλαμπίδης καλείται να βρει λύσεις στις απουσίες βασικών του παικτών, όπως είναι ο τραυματίας Μπλέτσας, που θα απουσιάσει ένα δεκαπενθήμερο και ο τιμωρημένος για τον αγώνα με την Καλλιθέα, Καψάλης. Αν μάλιστα προστεθεί σε όλα τα προαναφερθέντα και η οικονομική αδυναμία της ΠΑΕ, που οδηγεί σε μη υλοποίηση μεταγραφών, τότε καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στην ιστορική ομάδα.

«Εχει μέλλον αυτή η ομάδα»

Εντονα προβληματισμένος για τη συνέχεια και κυρίως για το αν τελικά η ομάδα του αντέξει μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος είναι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.
Ο τεχνικός της Βέροιας που με πολλή δουλειά και προσπάθεια έχει καταφέρει να βρίσκονται οι κυανέρυθροι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη μετά από την ολοκλήρωση του 1/3 του Πρωταθλήματος.

Μιλώντας στο Liganews.gr υποστήριξε: «Μακάρι να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν, γιατί είναι κρίμα να πάει χαμένη η δουλειά όλων μας. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον όμως πρέπει να στηριχθεί», επανέλαβε ο Χαραλαμπίδης και πρόσθεσε: «Οσον αφορά το αποτέλεσμα του αγώνα με τα Τρίκαλα το θεωρώ άδικο, είχαμε καλή παρουσία όμως μας στοίχισε η απειρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ