Quantcast

http://picasion.com/

Γνωρίζετε το «Philly cheese steak»; Γευτείτε το αποκλειστικά στο «Piazza Panera»!

Βρίσκεται στη λίστα με τα TOP 10 steak σάντουιτς παγκοσμίως!
Το «Piazza Panera» έχει φέρει πρώτο, εδώ και τρία χρόνια, το «Philadelphia style cheese steak», το γνωστό και ως «Philly cheese steak». Φτιαγμένο από κομμάτι βόειου κρέατος Ribeye και με τον αυθεντικό τρόπο, όπως τον διδάχθηκε ο Σεφ GG's στη Φιλαδέλφεια. Το «Philly
cheese steak» είναι ένα από τα 10 top steak σάντουιτς στον κόσμο. 
Σερβίρεται στο «Piazza Panera» και σε άλλες εκδοχές, όπως Dragon (καυτερό, σε τορτίγια) ή Chiken Philly (με κοτόπουλο) και συνυπάρχει απόλυτα με τα εξαιρετικής ποιότητας Βοείου Burger που μας έχει συνηθίσει το «Piazza Panera».


Ποια είναι όμως η ιστορία του αυθεντικού πεντανόστιμου philly steak που φτιάχνετε αποκλειστικά στο «Piazza Panera» πανελλαδικά;
1930 - Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930 στο ιταλικό τμήμα των μεταναστών Νότια Φιλαδέλφεια, αδελφοί Χάρι Olivieri (1916-2006) και Pat Olivieri πωλούσαν χοτ-ντογκ και σάντουιτς. Κουρασμένος από χοτν τογκ, Pat πρότεινε στον Χάρι να πάει σε ένα κατάστημα και να αγοράσετε λίγο βόειο κρέας. 
Ο Χάρι έφερε πίσω, κομμένα σε φέτες επάνω στη σχάρα και το βόειο κρέας με κάποια κρεμμύδια. Οι αδελφοί είχαν συσσωρεύσει το κρέας σε ρολό και ήταν έτοιμοι να το δοκιμάσουν ένας οδηγός ταξί έφτασε για το μεσημεριανό γεύμα, μύριζε το κρέας και τα κρεμμύδια και απαίτησε ένα από τα σάντουιτς, και ρώτησε πόσο; Δεν ήξερε τι να χρεώνουν, οπότε του ζήτησε 10 σεντ. Ο οδηγός ταξί τότε είπε, «Hey... να ξεχάσουμε αυτά τα χοτ ντογκ, θα πρέπει να πουλάτε αυτά». Δεν ήταν μέχρι πριν 20 χρόνια αργότερα, που το τυρί προστέθηκε στο σάντουιτς από μια υπάλληλος τη Joe Lorenzo, η οποία ήταν κουρασμένη από το συνηθισμένο σάντουιτς και πρόσθεσε λίγο τυρί.

«Piazza Panera»

Πιερίων 46, Βέροια
τηλέφωνο: 2331301990






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ