Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανατριχιαστικό: Λύκοι έφαγαν σκύλο στο Βέρμιο (Προσοχη! Πολύ σκληρή εικόνα)

Μια φωτογραφία πολύ... ανατριχιαστική ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο facebook, ο Κυνηγητικός Σύλλογος της Βέροιας. Μέσα απ' αυτήν θέλησε να ενημερώσει τα μέλη του, ότι υπάρχουν λύκοι στο Βέρμιο και ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή απ' όλους. Μάλιστα, γνωστοποιεί πως θα ενημερώσει άμεσα το Δασαρχείο της Βέροιας για να ασχοληθεί με το ζήτημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Βρέθηκε ακόμη ένα θύμα από επίθεση λύκων στην περιοχή των νέων ανεμογεννητριών προς την μεριά της Κοζάνης. Η διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Βέροιας θα ενημερώσει ως οφείλει το Δασαρχείο Βέροιας και την ΣΤ' ΚΟΜΑΘ για το περιστατικό, με σκοπό να ασχοληθούν επιτέλους οι αρμόδιες αρχές με το ζήτημα της διαχείρισης του λύκου. Εφιστούμε την προσοχή στους κυνηγούς που δραστηριοποιούνται στα ορεινά του Βερμίου, ιδιαίτερα σε όσους έχουν ιχνηλάτες ή σκυλιά φέρμας που "ανοίγονται" στο βουνό».

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθεί πολύ σκληρή εικόνα:
.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................


3 σχόλια:

  1. Η φύση προνόησε λύση για τα αδέσποτα της Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Αχιλλέα Αντωνίου Τότε να προνοήσει και για σένα. Δεν διαφέρεις και πολύ νοητικά από τα αδέσποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ