Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μαθήτριες του 3ου ΓΕΛ Βέροιας

Τιμητική διάκριση για τρεις μαθήτριες του 3ου Γενικού Λυκείου Βέροιας, που συμμετείχαν στον μαθητικό διαγωνισμό Euroscola και θα βρεθούν στις 25 Ιανουαρίου στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Σεβαστή Σαρρή, Βιργινία Λούκα και Ευθυμία Κούσιου θα παρακολουθήσουν την ημερίδα Euroscola και θα λάβουν μέρος σε συνεδρίαση
του Κοινοβουλίου, αφού κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε χιλιάδες μαθητές στην Κεντρική Μακεδονία σε γραπτό διαγωνισμό με θέμα τις προκλήσεις και τις προοπτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης σήμερα. 
Οι μαθήτριες της Β' θα πάρουν μάλιστα το λόγο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους Ευσεβείας Καραμάνη. 
Η επιλογή των μαθητριών έγινε με βάση το γραπτό κείμενο του διαγωνισμού, τη σχολική τους απόδοση και την πιστοποιημένη γλώσσα, ενώ μαζί με άλλα 24 παιδιά από την Κεντρική Μακεδονία και μαθητές από όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε θα βρεθούν στο Στρασβούργο για να γνωρίσουν από κοντά το άμεσα εκλεγμένο νομοθετικό σώμα της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ