Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ραντεβού στις 2 στο Δημαρχείο για την πιο μεγάλη Βεροιωτο-φωτογραφία!

Όσοι βρεθείτε το μεσημέρι στο κέντρο της Βέροιας για ψώνια ή καφέ, πολύ πιθανό να σας πλησιάσουν μικρά ξωτικά. Μην παραξενευτείτε... κάτι θα έχουν να σας δώσουν. Πρόκειται για ένα μέρος των διήμερων εορταστικών δράσεων που διοργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος, το ΔΗΠΕΘΕ, ο Δήμος Βέροιας, το Επιμελητήριο Ημαθίας. Τα  μικρά ξωτικά δε θα είναι άλλα
από τα παιδιά Γ' και Δ' τάξης του Δημοτικού, από 6 θεατρικές υποδομές του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, που από τις 12:00 μέχρι τις 14:00, θα γυρνούν στο κέντρο μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια. 

Στα φυλλάδια θα εμφανίζεται ο τίτλος της εκδήλωσης ΓιορτάΖΩ - ΨωνίΖΩ - ΖΩ στη Βέροια, ενώ στην άλλη πλευρά θα εμφανίζεται το «γράψε μια ευχή». Ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να ράψει την ευχή του και όλες οι ευχές θα συγκεντρωθούν σε κυτίο στην πλατεία Δημαρχείου. Ο καθένας θα μπορεί να πάρει από μια ευχή, που ένας άλλος συμπολίτης του έγραψε.

Η δράση όμως δε σταματάει εδώ. Τα παιδιά του ΔΗΠΕΘΕ θα ενημερώνουν παράλληλα τον κόσμο, ότι στις 14:00 θα γίνει συγκέντρωση όσων περισσότερων κατοίκων της Βέροιας γίνεται, για να βγουν όοοοολοι μια εορταστική φωτογραφία μέσω drone. Όσοι συμμετέχουν στη φωτογραφία, θα μπορούν να γράψουν το όνομά τους με μαρκαδόρο σε ένα χαρτόνι μεγέθους Α0. Η φωτογραφία που θα βγει, θα τυπωθεί σε αφίσα διπλής όψης που στην άλλη πλευρά θα υπάρχουν οι ονομαστικές ευχές και θα κολληθούν σε όλα τα καταστήματα της πόλης μας, ώστε κατά τις γιορτινές αγορές, να τονίζεται η αξία της ατομικότητας του κάθε καταναλωτή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ