Quantcast

http://picasion.com/

Με τρία «ΝΑΙ» και δύο «ΌΧΙ» από την Ημαθία ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2018

Εγκρίθηκε με 153 ψήφους από την Ολομέλεια της Βουλής, το βράδυ της Τρίτης, ο κρατικός Προϋπολογισμός του 2018. Σε σύνολο 297 βουλευτών «υπέρ» ψήφισαν 152 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και η ανεξάρτητη βουλευτής, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ απουσίαζε ο βουλευτής, Χριστόφορος Παπαδόπουλος. Αντίθετα, «κατά» ψήφισαν
144 βουλευτές των κομμάτων της Αντιπολίτευσης και όλοι οι ανεξάρτητοι βουλευτές. 
Για το νομό Ημαθίας οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές Φρόσω Καρασαρλίδου, Γιώργος Ουρσουζίδης και Χρήστος Αντωνίου ψήφισαν «ΝΑΙ» ενώ από την αντιπολίτευση καταψήφισαν από τη ΝΔ ο Απόστολος Βεσυρόπουλος και από τη ΔΗΜΑΡ ο πρόεδρος Θανάσης Θεοχαρόπουλος. 
Από την ψηφοφορία απουσίασαν, πλην του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Παπαδόπουλου, ο οποίος με επιστολή του προς το Προεδρείο της Βουλής, ενημέρωσε ότι αδυνατεί να προσέλθει στην ψηφοφορία, αλλά αν ήταν παρών θα ψήφιζε θετικά, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Μίχος και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αρ. Φωκάς.
Νωρίτερα, στη συζήτηση για την κύρωση του Προϋπλογισμού κυριάρχησαν υψηλοί τόνοι, ενώ το θερμόμετρο ανέβηκε πολύ κατά τη «σύγκρουση» κορυφής μεταξύ Τσίπρα – Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ