Quantcast

http://picasion.com/

Αγρυπνία για την εορτή του Αγ. Ιγνατίου και μνημόσυνο για τον Ιερομ. Ιωακείμ Καρεώτη

Την Τρίτη 19 προς Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου τελέστηκε στον μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας αγρυπνία για την εορτή του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου και τέθηκε σε προσκύνηση η τιμία Κάρα του Αγίου που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Στο ιερατικό συλλείτουργο το οποίο τελέστηκε προέστη ο
Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας, ενώ τον θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιμ. Σωσίπατρος Πιτούλιας. Στο τέλος της θείας Λειτουργίας τελέστηκε Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Ιερομονάχου Ιωακείμ Καρεώτου. Ο μακαριστός πολλάκις εστήριξε με τους πνευματικούς του λόγους το ποίμνιο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας μετέχοντας σε συνέδρια, ομιλίες, ημερίδες, συνάξεις, ιερές πανηγύρεις και ακολουθίες, εκπομπές στο ραδιοφωνικό σταθμό κ.ά.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ