Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε δημοπρασία το Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια

Το Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια βρίσκεται στη δυτική πλευρά του όρους Βέρμιον σε υψόμετρο από 1430 έως 2005 μ. και απέχει 17 χλμ. από την πόλη της Νάουσας και 41 από τη Βέροια. Υπάρχουν συνολικά πέντε πίστες, ενώ το σύστημα τεχνητής χιόνωσης εξασφαλίζει άριστη ποιότητα χιονιού κατά τη διάρκεια όλης της χειμερινής περιόδου. Το χιονοδρομικό των 3-5
Πηγαδιών βρίσκεται σε διαδικασία διεθνούς διαγωνισμού για την τριακονταετή παραχώρησή του, με κύριο κριτήριο επιλογής αναδόχου την πραγματοποίηση επενδύσεων ύψους τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ για τα πρώτα τρία χρόνια.

«Οι επενδύσεις αυτές είναι ζωτικής σημασίας για το χιονοδρομικό, με στόχο αυτό να αποτελέσει τον νούμερο ένα ορεινό προορισμό τεσσάρων εποχών στην Ελλάδα» σημείωσε ο κ. Λεφούσης, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για την ανεπιτυχή έκβαση της χτεσινής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του χιονδρομικού μέχρι τον Απρίλιο, εμφανίστηκε καθησυχαστικός λέγοντας: «δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Το χιονοδρομικό θα λειτουργήσει κανονικά τη φετινή σεζόν. Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου θα γίνει ο επαναληπτικός διαγωνισμός και πιστεύω ότι θα υπάρξει ανάδοχος»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ