Quantcast

http://picasion.com/

Τα λόγια καρδιάς του Αντώνη Καγκελίδη και το δάκρυ του Τηλέμαχου

Στα δημοτικά έδρανα μπορεί να είναι αντίπαλοι, στη ζωή όμως δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Ειδικά όταν μπαίνει στη μέση η ίδια η ζωή. Ο λόγος για τον δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης και πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ιατρό Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου και τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Αντώνη Καγκελίδη, που με αφορμή ένα
περιστατικό με την υγεία του Καγκελίδη, επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά πως πέρα από την πολιτική, πάνω από όλα ο συνάνθρωπος.

Ο Αντώνης Καγκελίδης, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, πήρε το λόγο και απευθυνόμενος στον Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου, θέλησε να τον ευχαριστήσει δημόσια για τη βοήθεια που του προσέφερε σε μια δύσκολη στιγμή που έζησε κατά τη διάρκεια του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου, που ίσως κανείς να μην αντιλήφθηκε. 

Όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε μπροστά στο Σώμα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της 13ης Νοεμβρίου, ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και αποχώρησε διακριτικά σε κάποιο γραφείο. Το ίδιο διακριτικά αποχώρησε και ο γιατρός κ. Χατζηαθανασίου για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.
Ο Αντώνης Καγκελίδης περιέγραφε τα γεγονότα ιδιαίτερα συγκινημένος και φορτισμένος, λέγοντας πως η βοήθεια του γιατρού υπήρξε πολύτιμη και η διάγνωση, αν και κάτω από αυτές τις συνθήκες, ήταν εγκυρότατη. Θέλησε έτσι να ευχαριστήσει τόσο τον γιατρό όσο και την δημοτική σύμβουλο και νοσηλεύτρια Μαρία Παπαϊωάννου, που χάρη στην επέμβασή τους το περιστατικό έληξε αίσια. Το κλίμα όπως ήταν φυσικό φορτίστηκε για κάποια λεπτά, με τους δυο άντρες να μην μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ