Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πλυντήριο χαλιών «ΚΥΚΝΟΣ»: Η εμπειρία και η τεχνογνωσία στη φροντίδα των χαλιών σας

Η εταιρία «Πλυντήρια Χαλιών ΚΥΚΝΟΣ» είναι συνώνυμο με τον άψογο καθαρισμό και την υπεύθυνη φροντίδα στα χαλιά, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και φροντίδας των χαλιών και των μοκετών σας, με σεβασμό στις ανάγκες και τα περιουσιακά στοιχεία του πελάτη. Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία, την υποδομή
και την οργάνωσή μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα ακόμα και στην πιο πολύπλοκη και απαιτητική σας ανάγκη.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την παραλαβή των χαλιών σας με ιδιόκτητα οχήματα για την άμεση εξυπηρέτησή σας, γίνεται και ο καθαρισμός τους. Το υπερσύγχρονο μηχάνημά μας, διαθέτει εξειδικευμένα προγράμματα πλυσίματος χαλιών ανάλογα με το είδος και την ευαισθησία του καθενός χρησιμοποιώντας ουδέτερα αντίαλλεργικά απορρυπαντικά που σέβονται τα πολύτιμα χαλιά σας, αλλά και το περιβάλλον.

Η απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία αυτή, εξασφαλίζει βαθύ αντιμικροβιακό καθαρισμό, προστατεύοντας παράλληλα τις ίνες και τα χρώματα του χαλιού σας. Η όλη διαδικασία έχει ως εξής: η πρώτη φάση είναι το τρίψιμο του χαλιού όπου 4 βούρτσες εκτελώντας παλινδρομική κίνηση τρίβουν στο πέλος του χαλιού εισχωρώντας μέσα του για βαθύ καθαρισμό. Η δεύτερη φάση είναι το ξέβγαλμα.
Χρησιμοποιώντας μεγάλη ποσότητα νερού, 4 μπέκ παλλινδρομικής κίνησης και 2 κυλινδρικές βούρτσες ξεπλένουν το χαλί αφαιρώντας όλη την βρωμιά και τη σκόνη που υπήρχε.
Στα ταπητοκαθαριστήρια ΚΥΚΝΟΣ δεν καθαρίζουμε απλά τα χαλιά σας. Τα περιποιούμαστε σαν να είναι δικά μας. Βρείτε μας στην ιστοσελίδα μας: http://kiknos.gr και στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ