Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Simply Magic by «λένος»: Επένδυση με πέτρα και ξύλο με μόνο ένα πλακάκι

Η επένδυση με πέτρα και ξύλο δημιουργεί μια αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας σε όποιο χώρο και αν εφαρμοστεί, είτε σε εξωτερικούς είτε και σε εσωτερικούς τοίχους. Μπορεί να την έχουμε συνδέσει με εξωτερικούς τοίχους και παραδοσιακά σπίτια, η όψη πέτρας και ξύλου όμως έχει εξελιχθεί σε μια λύση για τη δημιουργία μοντέρνων χώρων. Το κόστος δε χρειάζεται να
είναι δυσβάσταχτο και η εφαρμογή του... ρίσκο στη σωστή επιλογή υλικών και τεχνίτη.
Το αποτέλεσμα που επιθυμείτε επιτυγχάνεται πλέον μόνο με πλακάκι που θα βρείτε στο κατάστημα «λένος». Ντύστε έναν ή και περισσότερους τοίχους του σπιτιού σας με το νέο πλακάκι τύπου πέτρα με ξύλο και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό! Η επιχείρηση «λένος» στη Βέροια, θα είναι δίπλα σας και με εξειδικευμένα συνεργεία, ενημερωμένα και καταρτισμένα για όλες τις σύγχρονες μεθόδους, υπεύθυνη και εγγυημένη εργασία.
Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο στην Πιερίων 137 στη Βέροια, όπου θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο πλακιδίων όσο και ειδών υγιεινής, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς, από κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, έρχονται από την εταιρεία «λένος» στη Βέροια, σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια
(έναντι Κωτσόβολου)
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138
Fb: ΛΕΝΟΣ - LENOS
email: lenoschris@gmail.com





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ