Μήνυμα των τριών Αντιδημάρχων Παιδείας Ημαθίας για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα προς τους μαθητές, τους καθηγητές αλλά και τους γονείς απευθύνουν οι αντιδήμαρχοι Παιδείας των τριών δήμων της Ημαθίας, Βέροιας Γιώργος Σοφιανίδης, Aλεξάνδρειας Σάκης Χαλκίδης και Νάουσας Στέλιος Δάγγας, με αφορμή την έναρξη σήμερα της νέας σχολικής χρονιάς. Στο μήνυμά τους αναφέρουν: "Εν’ όψει της νέας σχολικής
χρονιάς θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή πρόοδο στους μαθητές των Σχολείων της Ημαθίας και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.
Άλλωστε, με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή και συνεργασία με σκοπό να διευκολύνουμε το έργο τους , γιατί αυτοί είναι οι «αγωγοί» , ώστε να κοινωνούν τα παιδιά το ύψιστο αγαθό της παιδείας.
Ένα αγαθό που αποτελεί διαχρονικά , το καλύτερο διαβατήριο για μια στέρεη κοινωνική πορεία και ένα καλύτερο αύριο, ατομικό και συλλογικό. Το Δημόσιο Σχολείο , παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, έχει πολλά να προσφέρει . Κυρίως χάρις στη διάθεση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων που τη στελεχώνουν.

Η τοπική αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει να είναι κοντά τους για να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που είναι στην αρμοδιότητά της.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και δημιουργική διάθεση".

Δημοφιλείς αναρτήσεις