Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας!

Μπίκας, Γιάγκογλου και Γιανναβαρτζής δείχνουν ενδιαφέρον
Στις αρχές Δεκεμβρίου θα γίνουν οι εκλογές για τα νέα διοικητικά συμβούλια στα Επιμελητήρια της Ελλάδας, έτσι και στην Ημαθία οι υποψήφιοι επικεφαλής άρχισαν να ανοίγουν τα χαρτιά τους, με πυρετό επαφών και στρατολόγηση υποψηφίων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ
του Βεροιώτη, ο νυν πρόεδρος Νίκος Ουσουλτζόγλου δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος, ανοίγοντας το δρόμο στον επιστήθιο συνεργάτη του και πρόεδρο του Μεταποιητικού τμήματος του Επιμελητηρίου, Τάσο Γιάγκογλου. 

Η υποψηφιότητα που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση είναι του επιχειρηματία Γιώργου Μπίκα, ο οποίος ως ειδικός σύμβουλος του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κ. Μίχαλου, δηλώνει πλέον έτοιμος να διεκδικήσει την προεδρεία του Επιμελητηρίου Ημαθίας. 
Γρίφο αποτελεί η στάση του Σταύρου Γιανναβαρτζή, που ήταν υποψήφιος απέναντι στο Νίκο Ουσουλτζόγλου στις προηγούμενες εκλογές, καθώς μπορεί η βούλησή του είναι δεδομένη όμως η υποψηφιότητα Μπίκα αλλάζει τις ισορροπίες. 

Το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες εβδομάδες, αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων, συνεπώς το τοπίο θα ξεκαθαρίσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ