Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από τις πίστες της Βέροιας στο Survival του «Ε»

Τα γυρίσματα στην Κουρούτα άρχισαν και την Δευτέρα το βράδυ το «Survival Secret» έκανε πρεμιέρα με εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης, καθώς κατάφερε να αγγίξει το 25% του τηλεοπτικού κοινού! Στο δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης, ξεχωρίζει μια πολύ όμορφη παρουσία, η οποία την προηγούμενη χρονιά είχε κλέψει τις εντυπώσεις στη Βέροια, καθώς είχε εμφανιστεί
στο νυχτερινό σχήμα του «OLA STAGE». Ο λόγος φυσικά για την Κατερίνα Νάκα, μια εκρηκτική λαϊκή τραγουδίστρια, που αναμένεται να κλέψει για τα καλά την παράσταση... Έχει δηλαδή ό,τι πρέπει για να σε κάνει φανατικό του ριάλιτι! Μερικοί από τους συμπαίκτες της θα είναι ο Θάνος Πετρέλης, η Δήμητρα Ματσούκα, ο Ντάνιελ Μπατίστα, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Γιώργος Μανίκας, η Πηγή Δεβετζή και πολλοί άλλοι. 
Φυσικά, αυτό το κορίτσι το είχαμε... απολαύσει και μέσω του G-Weekend Journal, όταν ακόμα μας είχε εκμυστηρευτεί πως θέλει να πάει στο «Survivor»... Τελικά πάει στο Survival! Αξίζει να σημειωθεί πως από το πρώτο κιόλας επεισόδιο απέδειξε πως πρόκειται για μια πολύ αθλητική παίκτρια και ότι θα είναι το φαβορί για τον τελικό. Δείτε φωτογραφίες:









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ