Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σημείο συνάντησης η «Ταβέρνα του Μάκη» στο Βρυσάκι Ημαθίας (ΦΩΤΟ)

Στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας μια ταβέρνα έχει καταφέρει να γίνει το απόλυτο σημείο συνάντησης για τον επιχειρηματικό, πολιτικό, αθλητικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Ημαθίας. Η «Ταβέρνα του Μάκη» στο Βρυσάκι ( δίπλα στο γήπεδο του χωριού και επάνω στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας), αποτελεί έναν από τους
κορυφαίους γευστικούς προορισμούς. Πέρα από την ποιότητα του φαγητού και την άριστη εξυπηρέτηση, οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές και ο κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει γευστικές σαλάτες, ποικιλία μεζέδων, ντόπια και ολόφρεσκα κρέατα. Μια vintage επιλογή, με προσεγμένο design και όμορφο περιβάλλον.
Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε Σαββατοκύριακο, υπάρχουν σουβλιστά εδέσματα, σούβλες, κοκορέτσια και κεμπάπ, ενώ αρκετά συχνά διοργανώνονται live βραδιές με την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών. Για όσους κρατάνε νηστεία, οι επιλογές είναι πολλές και άκρως γευστικές. Μπορείτε να δοκιμάσετε μια απίστευτη γαριδομακαρονάδα, χταποδάκι σχάρας, σκουμπρί καπνιστό και ολόφρεσκο τηγανιτό μπακαλιάρο. Επίσης, το νηστίσιμο μενού περιλαμβάνει καλαμάρι τηγανιτό, σουπιά μαγειρευτή με κρεμμύδι, μυδοπίλαφο και φασόλια γίγαντες! 





Η αίθουσα διατείθεται και για κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους, αρραβώνες, βαφτίσεις, κοπή πίτας, χορούς πολιτιστικών συλλόγων και άλλα...). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972427562 και 2333051596.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ