Quantcast

http://picasion.com/

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Φιλίππου

Ξεκίνησε σήμερα (22/8) στο κλειστό του Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» η προετοιμασία της ομάδας του Φιλίππου Βέροιας εν όψει της προσεχούς σεζόν στην Β' Εθνική κατηγορία. Προηγήθηκε ο αγιασμός της ομάδας παρουσία του πρόεδρου της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ κου Λαζού Ηλία των προπονητών Δημήτρη Γκίμας και Χρήστου Μπλατσιώτη, καθώς και των παικτών Κοθρά Ευθύμη,
Παπαδόπουλου Νίκου, Παπαδόπουλου Νίκου, Τσούκα Γιάννη, Βάλλιο Βασίλη, Γεωργιάδη Χαρίλαου, Σιόλογκα Δημήτρη, Τσιμίδη Γιώργο, Θεοδωρίδη Άγγελο, Τόκα Αλέξανδρο, Τόκα Παύλο, Μοτσιόπουλο Γιώργο και Μόρα Ηλία. Μοναδικός απών ο Gregory Paros, ο οποίος βρίσκεται με άδεια στις ΗΠΑ και θα ενσωματωθεί στο προπονητικό πρόγραμμα την Πέμπτη 25 Αυγούστου.

Στην προπόνηση ακόμη παρευρέθηκαν αρκετοί έφηβοι οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τις μεγάλες κατηγορίες. «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά. Αυτό που προέχει είναι να είστε γεροί ώστε να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε την χρονιά όπως πρέπει. Οι επιλογές μας και φέτος ήταν πολύ αυστηρές και μας ενδιαφέρει όλοι οι παίχτες να δέσουν μεταξύ τους σαν χαρακτήρες για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε αυτό που λέγεται ΟΜΑΔΑ. Θα είμαστε δίπλα σας για να λύσουμε την όποια διαφορά και να υπάρξει» τόνισε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Ηλίας Λαζός. 
Ο προπονητής Δημήτρης Γκίμας: «Θέλω να γίνουμε μια γροθιά. Μόνο τότε η ομάδα θα μπορεί να παίζει μπάσκετ. Ο στόχος μας είναι η παραμονή και η καθιέρωση στην B' Εθνική. Αυτό για να επιτευχθεί πρέπει όλοι να «ματώσουμε» την φανέλα. Ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο πρέπει να το δει στην πράξη. Σας σεβόμαστε και πρέπει να μας σέβεστε. Καλή χρονιά με υγεία».



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ